Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

SSTP kabel kopen?

Een sstp kabel heeft een gevlochten afscherming en paarafschermingen met metaalfolie. Als je specifiek naar normen kijkt, dan vallen de sstp en FTP kabels beide onder de screened IT kabels.

Klik hier om direct een sstp kabel te bestellen

Waar koopt u uw sstp kabels?

U kunt uw internet kabel kopen op onze webshop sstp-kabel.nl. Het voordeel is dat je direct ziet wat het aanbod is in de webshop en ook wat de prijs is. Je zal zien dat wij een uitstekende prijs kwaliteit verhouding hanteren. Bij ons winkel je met een gerust hart. Je betaald veilig en betrouwbaar via ideal en je kan je bestelling nog de volgende werkdag verwachten. Het bestellen van internet kabels via het internet en via de webshop biedt vele voordelen. Je hoeft niet te reizen naar de leverancier maar krijgt alles op locatie bezorgd.

Een sstp kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve internet kabels. Je kan snel en eenvoudig je bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk van Kabelvinder.nl. Het is ook zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een sstp-kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel nodig hebt of een audio kabel!

Ontdek vandaag nog welke verschillende sstp kabels u kunt kopen bij sstp-kabel.nl